Over ons

Alles begint bij een goed gesprek!

A-projects staat zijn klanten reeds 25 jaar bij in het adviseren, ontwerpen en het realiseren van bouwprojecten, dit vanaf het eerste schetsontwerp tot en met het betrekken van het gebouw. Onze visie staat voor een open, directe communicatie en een constante opvolging en begeleiding tijdens het ganse bouwproces. Tevens beschouwen we elk project als uniek maatwerk, op basis van de karakteristieken van het terrein, de oriëntatie, specifiek bouwprogramma en het budget.

Contacteer ons

Vacature

Architectenteam A-projects bouwt gestaag verder aan de groei.

Enthousiast architect, ir-architect of stagiair-architect

Ons kantoor heeft de laatste jaren ingezet op digitalisatie, waarbij vooral rendement en beleving voor de klanten op de voorgrond komen.
Onze projecten worden uitgewerkt in 3D (ArchiCad) of 4D (virtual reality), om de klanten een zo duidelijk beeld en optimale beleving te geven van hun toekomstig project, maar waarbij ook knooppunten of problemen snel kunnen gedetecteerd worden.
Sinds de recente verhuis naar ons nieuw kantoor is er plaats voor een gemotiveerde en enthousiast architect, ir-architect of stagiair-architect om ons team te komen versterken.
Je komt terecht in een positief ingesteld en dynamisch Nederlandstalig team, waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl, waarbij alle facetten van het architectenberoep aan bod zullen komen.

Basisbehoeften die voor dit profiel belangrijk zijn :

• Gemotiveerd en enthousiast
• Uitmuntend ruimtelijk inzicht
• Prima analytische vaardigheden
• Communicatief (binnen kantoor, met klanten en met aannemers)
• Werken in teamverband, maar evengoed zelfstandig taken kunnen afwerken
• Werken met 3D-software en/of ArchiCad (opleidingen kunnen mogelijks voorzien worden)
• Kennis van Word, Excell, … .

Gemotiveerde tekenaar/calculator

In het nieuw kantoor, dat we begin 2019 in dienst nemen, is plaats gemaakt voor een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Er is zelfs plaats voor meer dan een enthousiaste kandidaat.

Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl.
Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever.
Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden.
Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer.
Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad.
Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt.
Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

Ben jij de persoon waar ons kantoor naar uitkijkt en wil komen ondersteunen,

Stuur dan je CV naar ons door of neem contact met ons op 

We kijken ernaar uit je te leren kennen.

Chris Heyvaert

Zaakvoerder - Architect

Jordi Cornet

Interieur vormgever

Els De Laet

Secretariaat

Nico Vanneste

Architect